Eurowings Europe otevře základnu v Salzburgu

18.08.2016 - Evropa



Eurowings rozšíří v příštím roce své služby v Rakousku. Ke třem letadlům, které v současnosti mají základnu ve Vídni, přibyde v lednu příštího roku další Airbus A320 na letišti v Salzburgu. Eurowings Europe, dceřiná společnost Lufthansy, která od letošního června operuje lety Eurowings s rakouskou licencí leteckého přepravce, tak nabídne cestujícím nové cenově dostupné lety.

Eurowings - Airbus A320 (foto: Adrian Pingstone/Wikimedia Commons - Public Domain)

Od ledna 2017 budou Eurowings nově létat ze Salzburgu do Curychu (6x týdně), Ženevy (3x týdně), Bruselu (4x týdně), Paříže/Charles de Gaulle (5x týdně) a Hamburgu (3x týdně). Na lince do Kolína nad Rýnem, která je již v současnosti provozována, bude zvýšená frekvence na sedm letů týdně. Letenky na všechny nové linky Eurowings ze Salzburgu budou dostupné na internetových stránkách společnosti v první polovině září.

„Eurowings ukazují silný růst v Rakousku a vytvářejí v zemi velký počet nových pracovních pozic. To nás posouvá o další krok blíže k tomu, abychom se stali jedničkou na domácích trzích,” uvedl Oliver Wagner, obchodní ředitel společnosti Eurowings. Rakouský Eurowings Europe plánuje za první rok provozu přepravit okolo jednoho milionu cestujících.

Témata