Eurowings rozšíří své lety z Vídně

16.08.2016 - Evropa



Nízkonákladová společnost Eurowings ohlásila další tři nové sezónní linky z Vídně, které otevře v příštím roce. Od 9. dubna 2017 bude společnost nově létat do Kavaly v Řecku. Linka bude provozována dvakrát týdně vždy v úterý a v neděli. Kavala leží v řecké Makedonii u Kavalského zálivu naproti ostrovu Thassos, kam míří velká část turistů přistávajících na tomto ostrově.

Pláž Perigiali v Kavale (foto: Senorgr/Wikimedia Commons - CC BY-SA 3.0)

Další novinkou letního letového řádu 2017 Eurowings z Vídně bude Lamezia Terme. Do tohoto města na jihu Itálie bude společnost létat od 8. dubna 2017 jednou týdně vždy v sobotu. Lamezia Terme je výchozím bodem pro turisty směřujících do letovisek s vyhlášenými písečnými plážemi.

Třetí novou destinací bude Zadar, kam bude Eurowings létat od 8. dubna 2017 jednou týdně vždy v sobotu. Zadar je oblíbeným cílem severní Dalmácie a výchozím bodem pro cesty do blízkých letovisek na pobřeží Jaderského moře. Připomeňme, že od letošního června operuje lety z Vídně pod rakouskou provozní licencí Eurowings Europe, která je dceřinou společností Lufthansy (více zde).

Historické centrum Zadaru (foto: Böhringer Friedrich/Wikimedia Commons - CC BY-SA 2.5)

Témata