La Compagnie nabízí roční neomezené letenky

23.06.2016 - Evropa



Francouzská letecká společnost DreamJet operující pod značkou La Compagnie oslaví v červenci dva rok provozu. Při této příležitosti se společnost rozhodla nabídnout cestujícím deset letenek „L'Unlimited by La Compagnie“, které umožní neomezený počet letů. Cena této „lítačky“ je 35000 dolarů a cestující jí budou moci využít na obou all-business transatlantických linkách La Compagnie z Paříže a Londýna do New Yorku.

(zdroj: La Compagnie)

Letenky budou platit po dobu jednoho roku od prvního letu nejdéle však do 15. prosince 2017. Držitele letenek budou mít k dispozici služby concierge, který jim zajistí rezervaci letů a další cestovní služby. Aby se letenka držiteli vyplatila, musel by její vlastník uskutečnit nejméně 24 zpátečních letů mezi Londýnem a New Yorkem nebo 20 zpátečních letů mezi Paříží a New Yorkem. Ceny v business class jsou u La Compagnie nižší než u klasických aerolinií a zpáteční let z Londýna do New Yorku začíná na 1500 dolarech, z Paříže pak na 1800 dolarech.

Boeing 757-200 společnosti La Compagnie na letišti Charlese de Gaulla v Paříži (foto: William Verguet/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0)

La Compagnie provozuje linku z londýnského letiště Luton na newyorské letiště Newark šestkrát týdně. Z pařížského letiště Charlese de Gaulla do Newarku pak létá denně. Na obou linkách létají letouny Boeing 757 v úpravě kabiny pro 74 cestujících. Cestující mají k dispozici flat-beds, servis odpovídající byznys třídě a na letištích přístup do salónku. Zábavní systém nahrazují tablety Samsung, které jsou každému cestující k dispozici.

Témata