Travel Service bude přepravovat klienty Hotelplan Suisse

28.01.2013 - Česká republika



Česká letecká společnost Travel Service uzavřela smlouvu s Hotelplan Suisse, jedním z největších švýcarských touroperátorů, na zajištění letecké dopravy v letní sezóně 2013. Letouny Travel Service tak budou od března přepravovat klienty Hoteplan Suisse do destinací ve Španělsku, Řecku, Egyptě na Kypru. Lety Travel Service budou operovány z Curychu a Ženevy do celkem 13 destinací: na Tenerife, Las Palmas, Palma de Mallorku, Ibizu, do Marsa Alam, Hurghady, Sharm El Sheikhu, Heraklionu, na Rhodos, Kos, Korfu, Zakynthos a do Larnaky.

„Velice si vážíme toho, že jsme zvítězili mezi leteckými společnostmi ve výběrovém řízení na zajišťování charterových letů pro Hotelplan Suisse a získali důvěru jednoho z největších švýcarských touroperátorů. Jsem přesvědčen, že cestujícím Hotelplan Suisse nabídneme vysoký standard služeb “, uvedl Roman Vik, generální ředitel Travel Service.

Švýcarsko se tak stane v pořadí sedmou zemí, kde Travel Service bude rozvíjet své aktivity. Hotelplan Suisse, který je součástí Hotelplan Holding, je na švýcarském trhu zastoupen značkami Globus Reisen, Travelhouse, Tourisme pour tous, Hotelplan, Migros Ferien, Denner Reisen, BTA first travel.

Témata