Emirates budou létat do Phuketu

05.08.2012 - Asie & Austrálie



Letecká společnost Emirates oznámila zahájení pravidelných letů na ostrov Phuket v Thajsku. Nová linka do Phuketu bude provozována od 10. prosince denně letouny Airbus A330-200. Linka EK378 bude odlétat z Dubaje ve 12:45 a na mezinárodním letišti v Phuketu přistane ve 21:55. Zpáteční let EK379 bude z ostrova odlétat v 00:35 následujícího dne a v Dubaji přistane v 04:35.

Phuket bude po Bangkoku druhou destinací Emirates v Thajsku. “Thajsko představuje pro Emirates důležitý trh. V součastné době létáme mezi Dubají a Bangkokem čtyřikrát denně, z toho na jedné lince je nasazen Airbus A380. Věříme, že se Phuket stane oblíbenou destinací našich pasažérů, zvláště zákazníků ze Spojených arabských Emirátů, Blízkého východu a Evropy,“ uvedl Tim Clark prezident Emirates Airline.

Phuket je oblíbeným cílem zahraničních turistů, kteří míří do některého z prázdninových letovisek. Největší thajský ostrov ležící v Andamanském moři je znám především svými písečnými plážemi a velmi dobrou turistickou infrastrukturou.

Foto: 2x Emirates

Témata