British Airways přestaví své prostory na JFK

25.05.2008 - Evropa



Společnost British Airways ve čtvrtek 22. května oznámila, že se pustí do osmnáctiměsíčního projektu rozšíření nadstandardních zařízení ve své budově terminálu na letišti JFK v New Yorku. Projekt v celkové hodnotě 30 mil. dolarů bude zahájen v červnu 2008 a bude zahrnovat tři hlavní prostory budovy: vytvoření nového odbavovacího pavilonu s příjezdem pro cestující First a Executive Club Gold. Výstavbu rozšířeného odbavovacího prostoru pro pasažéry Club World a Executive Club Silver. Modernizace Terraces, salonků First Class a Concorde po vzoru těchto prostor v novém Terminálu 5 na londýnském letišti Heathrow.

Check-in pro cestující Club World
Check-in pro cestující třídy Club World na letišti JFK v New Yorku
(foto: British Airways)

British Airways chce úpravami na letišti JFK posunout standard a kvalitu poskytovaných služeb na novou úroveň. „Nový komfortní pavilon bude na letišti JFK naprosto unikátní a my očekáváme, že jej velmi ocení ti premium cestující, kteří si rádi užívají zvláštní speciální obsluhu a výjimečné zacházení. Zaměstnanci služeb pasažérům společnosti British Airways, kteří budou pracovat v novém pavilonu, budou součástí nového premium týmu, který se bude ke každému zákazníkovi chovat jako ke zvláštnímu hostu,“ uvedl Robin Hayes, viceprezident British Airways.

British Airways v současnosti provozují osm letů mezi Londýnem a New Yorkem/JFK plus denní spojení mezi Manchesterem a JFK. Dále pak společnost provozuje tři lety denně z Heathrow do Newarku. British Airways plánují zvýšit počet letů mezi Velkou Británií a New Yorkem, brzy by měla rovněž zahájit provoz nová letecká společnost OpenSkies, která bude létat na lince z New Yorku do Paříže. British Airways rovněž na podzim zahájí lety z Londýna/Gatwick na letiště JFK a na příští rok je naplánováno zahájení letů z London City Airport na JFK.

Témata