Travel Service bude sponzorovat fotbalovou Slavii

25.07.2006 - Česká republika



SK Slavia PrahaGenerálním partnerem pražského fotbalového klubu SK Slavia Praha se v sezóně 2006/07 stane letecká společnost Travel Service. Obě společnosti se dohodly na ročním kontraktu s opcí. Nový generální partner bude oficiálně představen zítra na předsezónní tiskové konferenci. Slavia bude propagovat Smart Wings, obchodní značku Travel Service pro nízkonákladové lety. Fotbalisté Slavie se dnes sešli na strahovském stadionu ke společnému fotografování už v dresech s logem Smart Wings.

"Spolupráce si velmi vážíme. Travel Service je významná a prestižní společnost. Věříme, že pro obě strany bude následující sezóna přínosem," uvedl Vladimír Leška, generální ředitel Slavie, v tiskovém prohlášení. "Jsme potěšeni, že si Slavia vybrala ze všech nabídek na partnerství právě Travel Service v době tak silného konkurenčního boje, který na poli letecké dopravy panuje. Od partnerství s klubem očekáváme výrazné zviditelnění značky SmartWings," komentoval Roman Vik, generální ředitel Travel Service, nové partnerství.

Travel Service tak střídají jako nový generální partner klubu ČSA, které sponzorovaly Slavii v uplynulé sezóně 2005/06. V polovině června ČSA oznámily, že neprodloužily smlouvu o sponzorství a jejich smluvní vztah s SK Slavia Praha skončil k 15. červnu 2005. Sponzorství SK Slavia není prvním počinem na poli fotbalu, společnost je již několik let oficiálním leteckým přepravcem české fotbalové reprezentace.

Témata